El Mini d'Olot arrenca amb força en la seva versió més infantil

Pau Riba I Maika Makovski encapçalen la programació del cap de setmana.

NacióLaGarrotxa.cat
06 de març del 2013
Un dels concerts del MiniMini, el passat cap de setmana.
Un dels concerts del MiniMini, el passat cap de setmana.
Un dels concerts del MiniMini, el passat cap de setmana.

El primer cap de setmana d’El Mini d’Olot, el MiniMini, dedicat als més petits, ha estat un èxit rotund, segons l’organització. Aquest era el primer any de la proposta infantil, on nens i pares han pogut gaudir junts de la música en directe. Tant els tallers per a nens de la Cia 2 Princeseses barbudes con el concert especial de Joan Colomo, de les mateixes Princeses Barbudes, van tenir una molt bona acollida.

És van exhaurir quasi totes les localitats. Això fa que l'organització hagi ja confirmat que el 2014 hi haurà una segona edició del MiniMini.

Després de la prèvia del cap de setmana, aquest dijous comença el gruix de la programació d’El Mini, amb concerts, teatre, documentals i molta música.

El Mini es caracteritza per fer concerts en solitari d’artistes que, habitualment, toquen acompanyats del seu grup. Propostes amb un format intimista i amb una més connexió entre músic i espectadors.El cartell d'enguany és engrescador: Pau Riba, Maika Makowski, Xarim Aresté (Very Pomelo) , Senior i el Cor Brutal, Joana Serrat, Damià Arrós i la Banda a part, Minibars, l'Hora del pati, Sistema Suec, Blackiss, Minidj's, cineclub, Trave Cigar Box & the Tsunami Surfers.

Dossier de premsa del festival

Programació i artistes, des del web del festival

  

Concert de Pau Riba a la festa major de Manlleu Foto: Adrià Costa
Arxivat a