Quatre cantants de la Garrotxa reten homenatge a la dona

Juntes, un concert molt especial a Olot.

Redacció Osona.com
28 de febrer del 2013
El gruix del cartell el formen Rocío Romero Grau, Laura Plasencia, Jessica Mellado i Tona Gafarot
El gruix del cartell el formen Rocío Romero Grau, Laura Plasencia, Jessica Mellado i Tona Gafarot | Ajuntament d\'Olot
El gruix del cartell el formen Rocío Romero Grau, Laura Plasencia, Jessica Mellado i Tona Gafarot Foto: Ajuntament d'Olot

Amb motiu de la proximitat del Dia Internacional de la Dona, quatre de les cantants amb més projecció de la comarca uniran les seves veus en un concert sense precedents a la Sala Torín d'Olot, el proper divendres 1 de març, a les 21.00 h. La iniciativa porta per nom Juntes.

El gruix del cartell el formen Rocío Romero Grau, Laura Plasencia, Jessica Mellado i Tona Gafarot, però la producció de l’espectacle també compta amb col·laboracions de diverses dones de races, edats i vessants artístiques diferents, que han volgut sumar el seu talent en aquest particular homenatge.

El concert Juntes vol unir diferents veus i visions a fi d’aportar a la problemàtica de gènere present més conscienciació, i ho fa partint de l’art, la comprensió i la sensibilitat particular de les artistes que conformen el cartell.

En format acústic, les cantants interpretaran en solitari dues cançons i les col·laboracions seran el pont entre elles. Per finalitzar el concert, les quatre cantants interpretaran conjuntament.

Preu entrada anticipada: 6€ / entrada a taquilla: 8€
Venda d’entrades anticipades a Can Trinxeria i Teatre principal o al web la Sala Torín.

Dossier de premsa (PDF)

Arxivat a