La Garrotxa perd mossèn Mel, el seu rector més carismàtic

Josep Maria Melció mor a l’edat de 78 anys. La comarca mostra el seu condol.

NacióLaGarrotxa.cat
04 de febrer del 2013
Josep Maria Melció, conegut com mossèn Mel, ha mort aquest diumenge a l’edat dels 78 anys. El rector, nascut a Banyoles, era molt estimat a la Garrotxa i havia participat en nombroses activitats amb la societat civil.

A més de capellà, era sociòleg i gran fotògraf. Durant un temps va ser corresponsal d’El Punt i va participar als informatius de Ràdio Olot. El seu primer destí a la Garrotxa va ser a la parròquia de Sant Cristòfol. Va ser nomenat rector de Riudaura, la Pinya el 1976, encarregat de Sant Andreu del Coll el 1980, i actualment també acompanyava el rector de l'església de Sant Esteve, Lluís Solà, en diverses celebracions religioses de la parròquia dels Caputxins.

“Era un home rebel, tot un personatge. Tothom a la Garrotxa l’estimava”, explica Joan Orriols, un dels impulsors del Dia de la Memòria, una iniciativa en la que també hi va participar mossèn Mel.

La mort de mossèn ha consternat la Garrotxa i s’han multiplicat les mostres de condol, sobretot a les xarxes socials. El sacerdot serà enterrat aquest dilluns a les 4 de la tarda a l’església de Sant Esteve d’Olot.

Reportatge a la Revista de Girona sobre mossèn Mel

Més informació, des d’Olot TV

Arxivat a