NaciólaFlama sorteja 5 entrades dobles per a l'últim concert d'Al Tall

A l'Auditori de Barcelona.

Redacció
30 de gener del 2013
Al Tall està format per Vicent Torrent, Manuel Miralles, Jordi Rieg, Enric Banyuls, Xavier Ahuir, Robert Moreno i Maribel Crespo.
Al Tall està format per Vicent Torrent, Manuel Miralles, Jordi Rieg, Enric Banyuls, Xavier Ahuir, Robert Moreno i Maribel Crespo. | L\'Auditori
Al Tall està format per Vicent Torrent, Manuel Miralles, Jordi Rieg, Enric Banyuls, Xavier Ahuir, Robert Moreno i Maribel Crespo. Foto: L'Auditori.

El diari de cultura popular del Grup Nació Digital NacióLaFlama.cat sorteja entre els seus lectors cinc entrades dobles per al concert Al Tall per sempre que tindrà lloc el dijous 14 de febrer a les 9 del vespre a l'Auditori de Barcelona.

La històrica formació valenciana va anunciar a l'octubre la seva decisió de posar punt final a la seva carrera artística, després de 38 anys de presència als escenaris. El concert a L'Auditori serà el comiat d’Al Tall a la ciutat i el darrer a Catalunya. Acompanyaran Al Tall músics com Miquel Gil, Isidor Marí, Jaume Arnella, Jordi Fàbregas, Josep Ribera Titot, Xavi Sarrià i Miquel Gironés (Obrint Pas), Jan Maria Carlotti, Abdeljalil Kodsi, Jaume Ayats, una colla de dolçainers a càrrec de Pau Puig i una secció de vent amb Eladi Reinon.

Participa al sorteig de NacióLaFlama.cat i guanya una de les cinc entrades dobles!

Normes del concurs

- Per participar al sorteig d'una de les cinc entrades dobles cal inscriure el nom, cognoms i correu electrònic al formulari superior.

- Cada participant optarà només a una entrada doble.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 11 de febrer a les 12h. Seguidament es farà el sorteig.

- Un cop fet el sorteig, NacióLaFlama.cat contactarà per correu electrònic amb els guanyadors, a qui es demanarà un DNI de contacte. Si en un termini de 24 hores no es respon al contacte, es perdrà el dret a gaudir de les entrades i es contactarà amb d'altres participants.

- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí setmanal de NacióLaFlama.cat, que recull l'actualitat de la cultura popular del país. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dimarts 12 de febrer.

- Els guanyadors hauran de recollir la seva entrada doble a L'Auditori mateix el dijous 14 de febrer entre les 8 i 2/4 de 9 del vespre.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu laflama@naciodigital.cat.