Telefònica facilitarà l'arribada de la fibra òptica a les empreses

El director general de l’empresa a Catalunya, Kim Faura, es reuneix amb els empresaris de la Garrotxa.

NacióLaGarrotxa.cat
29 de gener del 2013
Trobada de Kim Faura amb els empresaris de la Garrotxa.
Trobada de Kim Faura amb els empresaris de la Garrotxa. | Ajuntament d\'Olot
El director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura, va venir de visita a Olot, el passat divendres, per escoltar les peticions de l’empresariat d’Olot i la Garrotxa i a explicar el projecte de la companyia tecnològica. Al migdia va mantenir una reunió tècnica (foto, a la dreta) i seguidament va pronunciar una xerrada a diferents empresaris de la ciutat i de la comarca.

Faura es va comprometre a donar resposta a les peticions de millora tecnològica que li van formular els industrials, i va voler deixar clar que la fibra òptica ja és a Olot i que el cablejat arriba a tots els polígons. Faura i l’alcalde Josep M. Corominas es van emplaçar a treballar plegats perquè la fibra òptica pugui arribar correctament a les empreses que ho sol·licitin, i a trobar solució a alguns problemes de capacitat i cobertura exposats pels seus responsables.

Segons Faura, “la inversió en tecnologia fa més competitives les empreses i més eficients les administracions”. De la seva part, Josep M. Corominas va agrair la visita del màxim responsable de Telefónica, que va servir per posar en comú els plans de creixement de la companyia amb la voluntat i necessitat del teixit empresarial d’avançar tecnològicament.
Arxivat a