Adéu a la campanya «Envàs, on vas?»

Nació Digital
25 de gener del 2013
The Mamzelles protagonitzen l'anunci 'Envàs, on vas?
The Mamzelles protagonitzen l'anunci 'Envàs, on vas?
The Mamzelles protagonitzen l'anunci 'Envàs, on vas?

Avui diem adéu a la campanya "Envàs, on vas?", que intenta millorar els hàbits de reciclatge de les llars catalanes i està protagonitzat pel grup The Mamzelles. Durant les últimes setmanes, les diferents versions de l'anunci, que promou el reciclatge selectiu, ha entrat de manera constant totes les llars.

Un anunci que, per bé o malament, no ha deixat indiferent a ningú. Les xarxes socials han tret fum, ja que les reaccions a la campanya i comentaris sobre aquesta han durat fins a l'últim moment. Molts la consideren original i efectiva, ja que ha aconseguit un ressò poc habitual en una campanya publicitària. D'altres, però, consideren que l'anunci respon a uns interessos externs i que la cançó és insofrible.

Així, avui serà l'últim dia que l'anunci irrompi en les llars catalanes. Fins al moment, però, no sabem si aquest anunci ha aconseguit el seu objectiu. Segons les dades, a l'hora de reciclar només es recullen selectivament el 28% dels envasos lleugers. La xifra del reciclatge efectiu, però, encara és més baixa, ja que se situa entorn al 21%.