La informació de Nació Digital a Twitter, ampliada

Redacció
12 de novembre del 2012
Un exemple de les Twitter Cards quan es comparteix un enllaç de Nació Digital
Un exemple de les Twitter Cards quan es comparteix un enllaç de Nació Digital

Nació Digital ha integrat la funcionalitat Twitter Cards del popular servei de "microblogging" Twitter. Aquesta novetat permet que, al publicar un missatge que contingui una adreça URL d'una notícia del diari, a l'ampliar el tuit, es mostri el titular, una imatge i part del contingut de la notícia, permetent així poder comprovar el contingut dels enllaços abans d'accedir-hi. A més, a la part inferior del resum a Twitter s'hi pot veure el compte que el diari té a la xarxa, donant així la possibilitat de descobrir-ne d'interessants.

Aquesta funcionalitat ja s'ha activat i funcionarà de forma automàtica quan algun usuari publiqui un missatge a Twitter amb una adreça d'una notícia, o bé fent clic al botó de Twitter que hi ha en les ampliacions de cadascuna.

Tal com es pot veure a la imatge que il·lustra aquesta notícia, apareix un resum amb més informació a la part inferior del missatge quan es fa clic a l'opció "Mostra el resum" o, en dispositius mòbils, si es clica sobre el text del missatge.