Els Bombers desallotgen la llar d'infants del Morrot per una olor estranya

Redacció
06 de novembre del 2012
Els nens de l'escola bressol El Morrot, han estat evacuats de forma preventiva a l'escola d'infantil del costat per una forta olor que les mestres no sabien identificar. Tres dotacions dels Bombers s'han dirigit a l'escola i han descartat que es tractés de gas, com en un principi s'apuntava. Segons les primeres observacions, sembla que algú hauria tirar al clavegueram algun tipus de carburant que desprenia una forta pudor a través de les canonades. Els bombers han diluït amb aigua i productes escumosos l'abocament i estan ventilant l'edifici.
 
L'avís l'han rebut els equips d'emergència a les 10.11 h d'aquest dimarts, quan les mestres de l'escola han sentit una forta olor que no sabien identificar ni trobaven el lloc d'on procedia. Com a mesura preventiva, els infants s'han traslladat a l'edifici del costat, on hi ha l'escola d'infantil i primària. 
 
Després que els bombers hagin acabat les tasques per intentar eliminar l'olor i hagin ventilat l'edifici, els petits podran tornar a l'escola. Segurament ja serà a la tarda perquè ara els infants dinen a l'escola del costat o els han anat a recollir els seus responsables. 
Arxivat a