El 97 % dels enginyers industrials gironins, a favor del referèndum

La consulta realitzada per la demarcació de Girona dels EIC al seu col·lectiu obté un sí majoritari al dret a decidir del poble català

Redacció
29 d'octubre del 2012
La demarcació de Girona del Col·legi d’Enginyers Industrials ha llançat entre els seus col·legiats, una enquesta sobre el dret del poble català a decidir el seu futur per mitjà d’un referèndum. Els resultats obtinguts recolzen totalment el posicionament de suport al Parlament pres fa uns dies pel Col·legi d’Enginyers Industrials juntament amb una quarantena de col·legis i associacions de Catalunya.
 
El 97,02 % dels enginyers industrials que han respost a l’enquesta es decanta pel sí, mentre que tant sols un 2,8 % no hi està d’acord. Cal destacar que el col·lectiu d’enginyers industrials està estretament vinculat al mon empresarial i econòmic i que per tant, aquests resultats reflecteixen el canvi que la societat catalana està vivint aquests últims temps, reclamant la possibilitat de decidir sobre la transformació del model  actual.
 
Tot i que l’enquesta fins ara l’ha respost un 20% dels col·legiats gironins, es pot dir que és representativa atès el resultat majoritari del sí. Fins el proper 5 de novembre no es tancarà la consulta i es publicaran els resultats definitius.