El Principal programa concerts econòmics per a la gent gran

Redacció
25 d'octubre del 2012
576_1250547267img3687u
576_1250547267img3687u | Joan Guirado
L’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot proposa una nova activitat cultural dedicada a les persones grans. Es tracta d’oferir-los la possibilitat d’assistir a les audicions que es fan els matins al Teatre, per a estudiants de la comarca, a un preu molt econòmic. La nova proposta es diu Els concerts del primer pis.
 
Cada dimarts, el Teatre Principal d’Olot programa audicions de teatre, música i dansa, per a estudiants de la comarca. Quan la proposta sigui adequada, s’oferirà la possiblitat a les persones grans d’assistir també a aquestes audicions ocupant les butaques del primer pis del Teatre, ja que els estudiants s’ubiquen a la platea. 
 
La voluntat d’aquesta proposta és aprofitar recursos ja existents i oferir una nova activitat per a les persones grans. 
 
No són concerts convencionals sinó audicions didàctiques, concerts teatralitzats o narrats que serveixen per apropar la música d’una manera pedagògica als joves i, des d’ara també, a la gent gran. 
 
El preu per assistir a aquests concerts és de 2 euros. I, com sempre, les entrades es poden comprar al Teatre, a Can Trincheria o per internet a teatreprincipal.olot.cat.
 
La primera d’aquestes propostes serà el dimarts 6 de novembre amb l’audició de Les quatre estacions de Vivaldi, a càrrec de l’Orquestra de Girona. A l’actuació hi intervindrà també un actor, que s’encarregarà d’explicar diferents aspectes de l’obra: què representa en cada moment, quins instruments hi intervenen i per què.
Arxivat a