L'Olot marca perfil davant el líder i s'endú un punt de Cornellà

Redacció
20 d'octubre del 2012
L'afició olotina, al camp del Cornellà
L'afició olotina, al camp del Cornellà
L'Olot de Rodri ha esgarrapat un punt en la visita que, aquest vespre, ha fet al camp del Cornellà, un dels rivals més difícils de la categoria. Els olotins s'han avançat mitjançant un gol de Carlitos al minut 17 de partit, després d'una bona acció de Raül, que s'ha quedat sol davant el porter local, Bermúdez, i que finalment ha enviat la pilota per la dreta de la porteria dels del Baix. La primera part, dominada en gran part pels garrotxins, ha acabat amb la lesió de Freixa, que ha hagut de ser atès pel metge de l'equip, i que ha provocat que hagués de ser substituït per Iván Cristino, ja que no podia acabar el matx.
 
A la segona meitat, el domini ha estat dels locals, que al minut 10 han igualat el resultat amb un gol de Gallego. Els de Cornellà podrien haver-se avançat si l'àrbitre no hagués anul·lat una rematada d'un jugador local que ha superat Aleix, i des del punt de penal ha engaltat un gol a la porteria olotina que el col·legiat David Congost ha estat anul·lat. Al minut 77, Uri Santos també ha tingut l'oportunitat d'avançar els visitants però, finalment, la pilota ha sortit fregant el pal. Just al minut 93, abans del xiulet final, Santos ha tingut una nova oportunitat, enviant finalment la pilota fora de banda.

Amb l'empat, el Cornellà manté la primera posició, en el frec a frec que els dos equips mantenen pel lideratge del grup 5 de la Tercera Divisió.

Els olotins, ben acompanyats

Desenes d'aficionats de l'Olot s'han desplaçat, aquest vespre, fins al camp del Cornellà per presenciar en directe el partit que podia decidir el lideratge del grup 5 de la Tercera Divisió. El club havia posat un autocar a disposició dels socis i aficionats que s'ha omplert per poder donar un suport inestimable als jugadors de Rodri, que s'han sentit molt ben acompanyats.
 
L'afició olotina, al camp del Cornellà
Arxivat a