L'Olot viatja a Cornellà en el millor partit de la primera volta

Redacció
19 d'octubre del 2012

Què més es pot demanar després de dues setmanes sense futbol? El partit d’aquest dissabte és el plat fort que tots els fidels d’aquesta Tercera Divisió esperàven. El líder (18 punts) s’ha mostrat intractable en aquest inici de competició. No ha deixat escapar ni un sol punt, guanyant partits de tots colors, i els números que arrossega són espectaculars (16 gols a favor i 1 en contra). A casa, el conjunt de Jordi Roger s’ha mostrat intractable esclafant als seus rivals. Ara bé, res a envejar-li per per part del primer equip de la UEO, que tampoc coneix la derrota i tan sols ha deixat escapar dos punts al camp de la Montañesa, on l’àrbitre va esguerrar la feina dels de Rodri, que no van merèixer perdre. En l’última jornada, l’Olot va remuntar un resultat advers a casa i la seva afició va demostrar-li que estarà al seu costat tota la temporada animant i donant alè als seus. Aquest dissabte no serà una excepció per part del públic, ja que un autocar de seguidors olotins acompanyarà l’equip a Cornellà de Llobregat per no deixar-lo sol en un dia tan important. Per part del tècnic olotí, Rodri, la màxima preocupació és “saber com respondran els meus nois, després de sis jornades jugades i restar inactius unes altres tres. Això pesa perquè es perd el ritme de competició; però jo crec fermament en ells i en que trauran el millor que porten dins”. L’entrenador considera que el Cornellà és “el capdavater dels equips d’aquesta lliga que et fan pensar i trencar-te el cap durant la setmana, però estic segur que competirem”. Hostench ja està disponible per a l’equip i Fornés tornarà a seure a la banqueta, ja que encara no està del tot recuperat.
 
Sense favorits. El partit de dissabte destaca per la igualtat dels dos equips. Tot i que el Cornellà és el líder imbatut i ha fet un ple en sis jornades, la Unió Esportiva Olot s’ha guanyat el respecte de tots els rivals amb un joc vistós i amb la pilota com a argument, tan a casa com a fora. Les golejades del Cornellà i l’estratosfèrica marca de 2,6 gols per partit fan dels de Jordi Roger un equip temible, però lOlot, amb 10 gols a favor i 2 en contra (un de penal), també és un conjunt que s’ha guanyat la condició de favorit en molts partits. Veurem quin serà el desenllaç del duel que pot fer canviar el lideratge del grup, deixar-ho tot igual o augmentar més la diferència de punts entre els dos. Un partidàs que ningú es vol perdre.
 
Retrobament d’internacionals. Des de principi de setmana, el cos tècnic ja pot comptar amb els triomfadors Carlitos i Cristino, que van deixar el nom del’Olot i el de Catalunya al lloc més alt en la fase intermèdia de la Copa Regions UEFA i disputaran, per primera vegada a la història del país, una fase final d’aquesta competició. Però els dos jugadors de la UEO no són els únic artífex d’aquesta gesta, sinó que és fruit del treball d’un equip molt complet, que també comptava amb sis jugadors del Cornellà. El partit serà un retrobament on s’enfrontaran entre ells pel lideratge del campionat.
Arxivat a