L'alcalde de Sarrià, Roger Torrent, cap de llista d'ERC

Redacció
11 d'octubre del 2012
El Bisbe de Girona, Francesc Pardo; l'alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent; i el president de la Fundació Els Joncs, Dionís Poch
El Bisbe de Girona, Francesc Pardo; l'alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent; i el president de la Fundació Els Joncs, Dionís Poch | Àngel Almazan/Fundació Els Joncs
Torrent, al centre, amb el bisbe de Girona Foto: Arxiu

L'alcalde de Sarrià de Ter i diputat provincial, Roger Torrent, serà el candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya a Girona. Torrent, que pugnava amb Pere Bosch per ocupar aquest càrrec després de la renúncia de l'independent Josep Maria Terricabras a liderar la llista, ha estat finalment l'escollit per l'executiva territorial i serà proposat a l'executiva nacional que li haurà de donar el vist-i-plau.
 
Torrent, alcalde des del 2007, actualment amb majoria absoluta, i regidor des de 1999 té 33 anys i està llicenciat en ciències polítiques i de l'administració per la UAB, a banda d'altres estudis com màsters i postgraus. 
 
Segons fonts d'Esquerra, alhora d'escollir el candidat i de confeccionar la llista -que es farà pública en els pròxims dies-, ha primat la tria de persones que tenen una gran experiència en el món local i la renovació de cares.