Besalú acull aquest cap de setmana el Liberisliber

L'organització ha demanat al conseller de Cultura Ferran Mascarell, tal i com estava previst, que no assisteixi a l'acte inaugural

Redacció
05 d'octubre del 2012
576_1349426293liberis
576_1349426293liberis
La tercera edició de Liberisliber, la fira d’editorials independents que se celebra a Besalú aquest proper cap de setmana, serà absolutament de rècord, ja que vindran més editorials independents que mai, més d’una trentena, convertint-se en l’aparador principal de l’edició independent.

La principal novetat serà l’augment del caràcter lúdic de la fira, ja que augmentaran ostensiblement les presentacions de llibres, espectacles de rapsòdia, música, teatre, concursos, etc. Amb aquesta combinació, l’organització pretén aconseguir que la fira es converteixi en una gran festa de la literatura i que el gran públic conegui llibres d’una alta qualitat, però que sovint són difícils d’accedir-hi.
 
Per altra banda, l’organització ha enviat una carta oberta al Conseller de Cultura Ferran Mascarell, demanant que no vingui a inaugurar la fira. Segons el director, “li hem dit que no vingui, perquè nosaltres volem un conseller que ens doni un suport real, un suport als esdeveniments que ajudem a vertebrar el territori, no un conseller que vingui amb cotxe oficial, es faci una foto, un discurs i se’n torni anar”.