Ignasi Mulleras liderarà la llista de PxC a Girona

El regidor d'Olot assegura que denunciaran la "corrupció de la resta de grups polítics" i culpa de la pèrdua d'identitat catalana a "la immigració i enlloc de Castella"

Redacció
03 d'octubre del 2012
Mulleras, al mig, després d'una partida de pàdel amb Josep Anglada a Olot
Mulleras, al mig, després d'una partida de pàdel amb Josep Anglada a Olot
Mulleras, al mig, després d'una partida de pàdel amb Josep Anglada a Olot

El regidor olotí Ignasi Mulleras encapçalarà la llista per Girona de Plataforma per Catalunya. El partit liderat per Josep Anglada, que serà el candidat per Barcelona i l' "esperança" de la formació, que espera aconseguir representació en aquesta ocasió a la cambra catalana. En aquest sentit, Mulleras, assegura que "enquestes a les que hem tingut accés en alguns mitjans ens deixen a unes dècimes d'aconseguir diputat a Girona i Tarragona sense haver fet campanya" i recorda que "fa dos anys ens vam quedar a 4.000 vots d'aconseguir representació a Barcelona".
 
Mulleras, que estarà acompanyat a les llistes per la regidora de Salt Maria Osuna, el de Palafrugell Eduard Guerra i un advocat de prestigi gironí -que ocuparà la segona posició-, assegura que "farem una campanya impactant amb eslògans durs" ja que diu, "no podem ser un partit més" sinó que "hem de destacar per alguna cosa".
 
El candidat per Girona ha avançat a laGarrotxa.info que "centrarem la campanya en la immigració, en aquells municipis amb més nouvinguts i també en la corrupció de la resta de grups polítics". Sobre el debat independentista, que centrarà aquesta campanya, Mulleras assegura que "no entrarem en aquest tema, tot i que si ens pregunten recordarem que no som independentistes però sí catalanistes". El número ú de PxC a Girona opina que "acabar amb la identitat com a catalans pot vindre més per la immigració que no per Castella".