Sense projecte per la part estatal variant d'Olot

És la conclusió a la que ha arribat l'alcalde, Josep Maria Corominas, després de reunir-se amb el director de carreteres a Girona

per Joan Guirado, 26 de setembre de 2012 a les 16:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de setembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El traçat de la variant d'Olot corresponent a l'estat encarà no té un projecte definit. És la conclusió a la que l'alcalde, Josep Maria Corominas, ha arribat després de reunir-se amb el director de carreteres a Girona Juan Barrios i, amb el director general de carreteres de la Generalitat, Jordi Follia.

Corominas assegura que "la part nord de l'Estat està en un procés molt anterior respecte al de la Generalitat". Creu que "els dibuixos que marcaven un túnel més enllà de l'Hostalnou no estan marcats com a possibles" i que, a hores d'ara, encara "no es té ben be clar per on passarà la carretera".


Respecte el traçat corresponent a la Generalitat, Josep Maria Corominas creu que "el projecte constructiu aviat estarà redactat". Corominas també opina que "Olot ha de liderar que pel moment en què sigui possible cal aconseguir els papers per executar l'obra".

 

Participació