1 de 10

Obren les inscripcions per a participar al Laboractori

per Redacció, 24 de setembre de 2012 a les 14:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de setembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Comença el curs i el Teatre Principal d’Olot inicia un nou projecte Laboractori: tallers de teatre per a adolescents. Laia Canosa coordinarà aquesta activitat que, culminarà a final de curs, amb la representació d’un treball escènic.
 
Els tallers del Laboractori estan destinats a nois i noies de 13 a 18 anys. Es tracta d’un espai on els nois i noies es poden iniciar en les arts escèniques i en les seves diferents pràctiques. El curs començarà amb tres monogràfics: un de circ, un de cos i un de veu, durant el primer trimestre, i continuarà amb el desenvolupament d’un projectes escènic que es presentarà públicament a finals de maig.
 
El treball escènic que es portarà a terme es basa en metodologies de teatre social implicant els joves, no només en l’actuació, sinó també en totes les fases i “oficis” de la creació i la producció d’un espectacle.
 
Per als nois i noies de 13 a 15 anys, el Laboractori tindrà lloc els dimecres de 18.30 a 20.30 h, i per als de 16 a 18 o alumnes de segon any, els divendres de 18 a 20 h.
 
El preu per a participar-hi, tot el curs, és de 200 euros.

 

Participació