Roda dóna l'últim adéu a Teixidor

L’escriptor i pedagog ha estat enterrat aquest dijous a la seva població natal. Molts amics, familiars, veïns i personalitats assisteixen a la missa a l’església parroquial.

Redacció
22 de juny del 2012
Els assistents a l'enterrament d'Emili Teixidor, a l'entrada de l'església de Roda de Ter.
Els assistents a l'enterrament d'Emili Teixidor, a l'entrada de l'església de Roda de Ter. | Adrià Costa
Els assistents a l'enterrament d'Emili Teixidor, a l'entrada de l'església de Roda de Ter. Foto: Adrià Costa

L’escriptor i pedagog Emili Teixidor ha estat enterrat aquesta tarda a Roda de Ter, el seu poble natal. La cerimònia s’ha oficiat a l’església parroquial de Sant Pere de Roda. L’acte, que era obert a tothom, ha omplert de gom a gom el temple.
 
Molts veïns, amics, companys, familiars i personalitats han participat en l’últim adéu a Teixidor, que va morir aquest dimarts a l’edat de 78 anys. Entre els assistents hi havia el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; la vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Joana Ortega; la productora de “Pa negre”, Isona Passola; la socialista Montserrat Solé Tura; el rector de la Universitat de Vic; Jordi Montaña; Montserrat Sans, vídua de Miquel Martí i Pol; Joan López, en representació de l’Ajuntament de Vic; l’alcalde de Roda de Ter, Jordi Serra, i alguns regidors de la població, entre d’altres personalitats polítiques i del món de la cultura. També hi havia el primer rector de la Universitat de Vic, Ricard Torrents, que ha dit unes paraules a la cerimònia, i la cantant Nina, que ha cantat un parell de cançons de Lluís Llach.
 

Més informació a Osona.com