Derrota de l'Olot contra el Rubí

Els locals perden per 0-2 el matx

UEOlot
16 de febrer del 2012
Un partit dominat pel fred on la Unió Esportiva Olot ha tingut el domini del joc, sobretot durant la segona part amb moltes ocasions de gol que no s’han pogut anotar al marcador.

El primer gol del Rubí ha arribat al minut 34 a mans del jugador Juan Carlos que ha transformat un penal. Durant la segona meitat del partit, semblava que l’Olot marcaria molt aviat gràcies a les diverses ocasions de gol que ha tingut, però l’equip rival ha sentenciat el partit al minut 87 en un contraatac que el jugador Epitié ha rematat perfectament enviant la pilota  al fons de la porteria per l’escaire.

Tal com diu l’entrenador olotí, Nitus Santos: “esperem guanyar la setmana vinent contra el Vic. Hem de demostrar que l’Olot continua essent l’equip que era, un dels preferits d’aquesta Tercera Divisió”.

Fitxa tècnica:U.E.OLOT: Segovia, Francolí, Serra, Juanjo, Edile, Abel, De Val (Roger ’46), Granell, Raul (Dani Alonso ’76), Roca, Manel Sala (Robert ’13).

U.E.RUBÍ: Suriñach, Reyes, Javi González, Ortega, Oriol Dot, Juan Carlos (Roger ’54), Carles Montoro, Kante (Pedro ’67), Batanero, Sergi Díaz, Toni (‘Epitié ’76).

ÀRBITRE: Sr. Díaz Melero. ASSITENT 1: Sr. Castro Shez. ASSISTENT 2: Sr. Monsonis Benavanete.

GOLS: 0 – 1 (Juan Carlos ’34), 0 – 2 (Pedro ’88).

Més informació