01 de febrer del 2012
576_13281261351a_catalana-2

Primera Catalana : CPH Olot / CH Mataró ( 2 – 2 )

Van jugar: Albert Verdaguer (p), Albert Macias (p), Eduard Cosin, Eloi Barret, Andreu Contijoc(1), Aniol Monells, Marc Cívico, Gerard Vilardebó(1), Maties Reixach i Toni Masdeu.

Nou bon partit a la pista olotina, amb un bona afluència de públic, animat també per que en el Mataró, segon classificat i juga actualment l’olotí Aniol Mangas. Ha estat l’Aniol precisament qui ha anotat el primer gol visitant, contrarestat per un golàs d’en Gerard Vilardebó. Amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part. A la segona s’ha vist un molt bon partit, amb moltes ocasions per tots 2 equips. Ha estat novament el Mataró qui s’ha avançat en el marcador, i qui podia haver anotat algun gol mes al haver disposat d’2 penals i una falta directe, que no han sabut aprofitar. En canvi l’Olot, gràcies a l’Andreu, si que ha aprofitat la seva falta directe i ha empatat el partit. En els darrers minuts podia passar de tot, tot i que han estat els olotins qui han tingut mes opcions de marcar, però sense sort. En fi molt bon partit i un puntet mes davant d’un dels millors equips de la categoria.

Junior: Reus Deportiu / CPH Olot ( 11 – 5 )

Han jugat: Pau Flores(p), Marc Cívico, Aniol Monells, Joel Moreno, Arnau Zaragoza, Adrià Colldecarrera, Marc Prat(5) i Tomas Marcé

Partit disputat a la pista del totpoderós Reus, un dels millors de la categoria, sense en Maties i en Gerard, que a la mateixa hora estaven disputat el partit del Primera Catalana. S’ha afrontat el partit amb molts de juvenils i la veritat es que no es podia començar pitjor, en només 7 minuts el marcador ja registrava un demolidor 6-0. A partir d’aqui però s’ha millorat molt en col·locació i entrega i s’ha acabat la primera part amb un 7-1 en contra. Però a la represa del partit, s’han encaixat deseguida 2 gols mes, deixant el marcador amb un 9-1. Aleshores però, ha sortit el “pundonor” olotí, que ha desconcertat als de Reus, amb una bona defensa, ràpids contraactacs i marcant 4 gols mes, fins al 9-5 a falta de 2 minuts pel final, però finalment els reusencs han ampliat el marcador deixant-ho amb un clar 11-5.

Juvenil: CE Noia –B- / CPH Olot ( 5 – 3 )

Han jugat: Pau Flores(p), Arnau Colom, Marc Castaño, Pol Cruells(1), Adrià Colldecarrera, Tomas Marcé, Marc Prat(2), Arnau Zaragoza.

En aquest partit els olotins no han estat a l’altura dels altres partits disputats fins ara, ha faltat: intensitat en el joc, encert de cara a porta i s’han tingut algunes errades defensives. Tot i això i aquestes mancances el resultat podia haver estat un altre, ja que s’han tingut ocasions, i també per l’àrbitre, que en els darrers minuts, s’ha encarregat de que no és pogués remuntar, ensenyant 3 targetes blaves a l’Olot, cap d’elles per entrades ni joc perillós. En fi, una llàstima, ja que dins de la dificultat del rival, segurament és una de les pistes mes assequibles del grup.

Infantil: CPH Olot / CH Lloret –B ( 6 - 3 )

Han jugat: Gil Danes(p), Marc Moya, Joan Sedano, Marco Zanchi, Elias Caceres, Joel Vilarrasa, Didac Morera i Aleix Llagostera.

Aleví: CPH Olot / SHUM –A- ( 10 - 6 )

Han jugat: Bernat Grauvilardell (P), David Puigvert(5), Adrià Oliveras(2) , Albert Turón, Pol Gussinyer, Miki Orriols(1), Pau Aumatell(2), Àlvar Càceres.

Emocionant partit d’hoquei entre dos dels equips que aspiren al lideratge del seu grup i molt bon resultat pel possible goal average particular. La victòria per quatre gols de diferència no va ser un passeig,  tot i els incomptables atacs dels dos contendents, la primera part finalitzà amb un trist ( 1-0 ), i en una esbojarrada segona part, amb els dos equips abocats a l’atac, els olotins van ser més efectius.

Benjamí SHUM –B- / CPH Olot ( 1 – 4 )

Han jugat: Jordi Coromina(p), Aina Falgarona, Arnau Bassols, Pol Gussinyer, Marc Carola.

Pre-benjamí-A- CPH Olot –A- / CH Palafrugell –A- ( 0 - 3 )

Han jugat: Max Formatger(p), Lluc Garcia, Lluc Girgas, Lluc Perramon, Joan Payola, Marcel Herrero, Claudia Bassols .

Pre-benjamí –B- CPH Olot –B- / CH Lloret –B- ( 3 - 0 )

Han jugat: Aniol Capdevila(p), Nil Fagella, Jan Estrada, Gerard Ferrer, Andreu Solà, Xevi Turon, Aniol Vergés.

Un partit amb molts gols on l'Olot s'ha imposat en totes les parts, a la primera han guanyat per 3 a 1, a la segona ha estat molt millor ja que el Lloret no s'ha acostat a porteria, amb un resultat de 4 a 0, i a l'última de les parts, ja amb la victòria a la ma, han continuat jugant igual i s'ha acabat amb un mes ajustat 4 a 3.

Iniciació –A- CHP Blanes –B- / CPH Olot –A- ( 0 – 3 )

Han jugat: Aleix Estrada, Grau Soler, Pol Lopez, Pau Soler, Marc Planella, Aniol Borrell i Alex Sierra.

Nova victòria clara dels olotins, que segueixen compartint el liderat amb el GEiEG. Els resultats parcials varen ser 1 - 4 ; 1 - 4 i 2 – 6.

Iniciació –B- CPH. Olot –B- / CH Farners ( 2 – 3 )

Han jugat: Aniol Vergés(p), Jan Aumatell, Monica Carola, Adrià Riera, Adam Gussinyer, Pol Cosp