Empat i just

Olot 0 - Vilafranca 0

UEOlot
29 de gener del 2012
L'Olot no va poder marcar davant un Vilafranca assenyat.
L'Olot no va poder marcar davant un Vilafranca assenyat. | Martí Albesa /Catpress/UEOlot
L'Olot no va poder marcar davant un Vilafranca assenyat. Foto: Martí Albesa /Catpress/UEOlot

La Unió Esportiva Olot no ha pogut superar avui el Vilafranca. Tot i haver controlat tot el partit, el conjunt olotí només ha tingut dues ocasions de gol de Dani Alonso, la primera en una passada de Robert que el porter ha tret molt bé, i una altra rematada de cap que ha enviat la pilota a fora.

El Vilafranca ha disposat de vàries ocasions al contraatac però tampoc les ha sabut materialitzar.

Nitus Santos: “Ha estat un partit molt intens dins el camp. Sabíem que el Vilafranca té un gran poder pel què fa al joc aeri i a la defensa. És un equip molt segur i amb molta confiança i això ens ha dificultat molt el joc. Crec que l’empat és un resultat just”.

Hem vist avui al terreny de joc el nou fitxatge de la Unió Esportiva Olot, Marc De Val, que segons el mister, Nitus Santos, ha fet un gran partit, malauradament ha vist la doble targeta groga i no podrà jugar la setmana vinent al camp de l’Amposta: “Ha fet una feina molt bona a mig camp, ha robat i lliurat moltes pilotes i estic molt content amb la titularitat d’aquest home. Ens feia falta un home així, estic content de la seva actuació i crec que pot anar a més”.

Arxivat a