Imputen onze assassinats al zelador de la mort de la Caritat d'Olot

L'assassí confés es podria enfrontar a una pena de més de 200 anys de presó

per LaGarrotxa.info, 26 de gener de 2012 a les 13:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de gener de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El zelador del geriàtric 'La Caritat' d'Olot, Joan Vila, custodiat pels Mossos d'Esquadra el dia de la reconstrucció d'un dels crims. Foto: Arxiu ND

Fiscalia i acusacions particulars han imputat onze delictes d'assassinat al zelador d'Olot, Joan Vila, perquè consideren que no hi ha cap dubte que el detingut va actuar amb traïdoria en tots i cadascun dels crims. A més, tant l'acusació pública com les particulars, creuen que en els tres últims crims va fer patir de forma innecessària les víctimes perquè les va matar amb una barreja de barbitúrics i productes corrosius i que se li han d'aplicar agreujants d'acarnissament que farien augmentar la condemna. Per contra, la fiscalia considera que se li podria rebaixar la pena perquè va confessar els crims, però les acusacions no hi estan d'acord. Joan Vila es podria enfrontar a més de 200 anys de presó.

 

Participació