Els gironins,primers delegats del PSC al congrés del PSOE

Q.Sallés/Redacció
17 de gener del 2012
Una imatge de l'assemblea celebrada aquest dilluns a Girona.
Una imatge de l'assemblea celebrada aquest dilluns a Girona. | PPSC
Una imatge de l'assemblea celebrada aquest dilluns a Girona. Foto: PPSC

L'assemblea de la federació del PSC de les comarques gironines va escollir aquest dilluns els cinc delegats que representaran els socialistes gironins en el congrés del PSOE que escollirà el nou secretari general del partit a Sevilla entre el 3 i el 5 del mes vinent.

L'assemblea va escollir per votació secreta el diputat Àlex Sáez, la senadora Iolanda Pineda i el senador Rafel Bruguera; la cap del grup municipal a Girona i portaveu a la Diputació, Pia Bosch, i la primera secretària de les JSC a Girona, Noèlia Valverde, perquè representin els socialistes gironins a Sevilla.

La portaveu del PSC a Campdevànol, Núria López, també assistirà al congrés de Sevilla en qualitat de convidada. Una figura habitual als congressos que podrà assistir al debat de les ponències sense vot.

La llista de delegats va ser proposada per les agrupacions de Salt, el Ripollès i les JSC i va tenir l'aval del 20% dels assistents a l'assemblea, deu punts per sobre del que exigeix el reglament d'assemblees aprovat pel Consell Nacional del PSC.