Apareixen pintades a les seus de CiU, PP i ERC a Olot

La companya d'un militant d'Esquerra va veure com quatre persones pintaven la façana del local, situat al carrer Bisbe Vilanova

Redacció
23 de novembre del 2011
Els autors dels fets han deixat diversos guants tacats amb pintura davant la seu de CiU a Olot.
Els autors dels fets han deixat diversos guants tacats amb pintura davant la seu de CiU a Olot. | ACN
Els autors dels fets han deixat guants tacats amb pintura davant la seu de CiU a Olot. Foto: ACN

Les seus dels partits CiU, PP i ERC a Olot han aparegut aquest dissabte al matí, en plena jornada de reflexió, cobertes de pintura i amb diverses pintades amenaçadores. En el cas de CiU i PP, els autors han llançat diversos pots de pintura a la façana de les oficines i han escrit frases com "traïdors fora de Cat".

Al local d'ERC, aquesta matinada quatre persones han intentat forçar el pany i han pintat diverses frases acusant dels republicans de "traïdors" i demanant l'abstenció a les eleccions generals, amb l'anagrama de Maulets. La companya d'un militant va veure com es feien les pintades al local, situat al carrer Bisbe Vilanova. Esquerra Republicana de Catalunya ha declarat que no presentarà cap denuncia però demana "dignitat i responsabilitat" perquè aquests fets no tornin a passar.

Segons fonts de Convergència i Unió, els autors dels fets han deixat diversos guants tacats de pintura davant la seu del partit a Olot. Les diverses fonts del partit polític destaquen que desconeixen els autors de les guixades però recorden que una càmera de seguretat de l'estació d'autobusos - prop de la seu de CiU- estava enfocada en direcció a l'oficina i podria haver enregistrat els fets.

Esquerra Republicana de la Garrotxa ha explicat que una companya d'un militant d'Esquerra va veure aquesta passada matinada com quatre persones pintaven amb total tranquil·litat la façana del local. A més, denuncien que durant la campanya algú ha tret pancartes i cartells penjats a Olot i recorden que durant les passades eleccions municipals ja es van arrencar cartells, pancartes i es van pintar nassos de color vermell a les cares dels candidats. Esquerra no té previst presentar cap denúncia però demana "dignitat" i "responsabilitat" perquè fets així no es repeteixin.