VallèsOriental.com reneix

El mitjà comptarà amb els articles de Miqui Puig, Esteve Plantada i Núria Bosch, entre altres

Redacció
08 d'octubre del 2011
Portada de VallèsOriental.com, el diari digital del Vallès Oriental.
Portada de VallèsOriental.com, el diari digital del Vallès Oriental. | VO.com
Portada de VallèsOriental.com, el diari digital del Vallès Oriental. Foto: VO.com

VallèsOriental.com reneix aquest dilluns 10 d’octubre per informar específicament i àmpliament d’allò que succeeix als 43 municipis de la comarca del Vallès Oriental. El diari digital enceta etapa amb una entrevista a l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i amb les columnes d'opinió d'Isabel-Clara Simó i Esteve Plantada. Ambdós escriptors formen part d'un llarg llistat d'articulistes de la comarca que col·laborarà periòdicament amb VallèsOriental.com: Miqui Puig, Mònica Sabata, Eloi Vila, Núria Bosch, Jordi Sedó, Núria Pujolàs, Roger Prims, Jaume Oliver i el poeta Pau Gener, entre altres. El renovat diari digital oferirà la informació a través de notícies, entrevistes, reportatges, fotografies -comptarà amb la col·laboració del fotògraf granollerí Lluís Salvadó-, vídeos i piulades.

VallèsOriental.com, que va començar a caminar el maig del 2005, es renova de dalt a baix gràcies a un acord de col·laboració entre el Grup Nació Digital (que va iniciar les seves activitats a Osona el 1996 i que ja compta amb 10 capçaleres territorials) i el periodista Eduard Mas, excorresponsal del diari Avui al País Basc. VallèsOriental.com és una aposta decidida per la informació de proximitat i de qualitat, per les noves tecnologies i per la continua interacció amb els lectors, ja sigui a través de les xarxes socials o dels fòrums del diari. "L'objectiu és informar del dia a dia de tota la comarca a través d'un relat audiovisual i amè, aferrant-nos a la claredat i la imparcialitat, al rigor i la fiabilitat", subratlla Mas, flamant editor d'aquest mitjà digital comarcal.

A més de l'àmplia secció d'opinió, VallèsOriental.com oferirà cada setmana reportatges que explicaran la comarca sense les presses pròpies de la xarxa. El mateix succeirà amb les entrevistes: cada dilluns es dialogarà amb un personatge destacat de la comarca i l'escriptor granollerí Esteve Plantada parlarà cada dijous amb un col·lega de professió. A les Plomes Orientals de Plantada l'acompanyaran altres seccions, com ara el temps, l'enquesta, les fotogaleries, l'agenda, la borsa de treball, els classificats o l'estat de Rodalies a través del Twitter.