Consultori Bayés i Clínica de Vic, a la Garrotxa

El túnel de Bracons ha facilitat la nova oferta que ofereixen les dues entitats, la línia d’atenció mutual i privada del Consorci Hospitalari de Vic

Redacció
14 d'octubre del 2011
Consultori Bayés i Clínica de Vic han estès  a Olot la seva àmplia cartera de serveis de salut que permet als clients mutuals i privats de la Garrotxa accedir a la tecnologia i  als professionals que també exerceixen a la capital d’Osona.

L’oferta de serveis és integral, des dels consultoris recentment oberts per Consultori Bayés al Passeig d’en Blai, 12 d’Olot fins a tecnologia de diagnòstic per la imatge de darrera generació, passant per tècniques de cirurgia major ambulatòria (CMA) que es fa a Vic.

El treball conjunt entre Consultori Bayés i Clínica de Vic, que és la línia d’atenció mutual i privada del Consorci Hospitalari de Vic, data de principis d’abril del 2009. Ara, la presència a Olot d’ambdues importants empreses del sector de la salut l’ha facilitat, en bona part, la millora de les comunicacions viàries entre les dues comarques a través del túnel de Bracons i els seus accessos. En aquest sentit, els professionals sanitaris es traslladen a Olot i, quan cal proves diagnòstiques complexes o cirurgia, el desplaçament el fa el pacient.