Concentració a Olot a favor de la immersió a l'escola

Greda convoca per aquest dilluns a les 8 del vespre a la Plaça Major, i Òmnium Cultural, el grup de percussió VanDalmogàvers, el projecte d'Olot Ciutat Educadora i el partit d'àmbit comarcal Alternativa per la Garrotxa així com regidors de l'Ajuntament ja han confirmat la seva assistència

La Garrotxa.info
05 de setembre del 2011
Alumnes del CEIP Eiximenis de Girona, en una imatge d'arxiu.
Alumnes del CEIP Eiximenis de Girona, en una imatge d'arxiu. | Lourdes Casademont / ACN


Arran de la sentència del TSJC, que dóna dos mesos a la Generalitat perquè l'espanyol esdevingui llengua vehicular a l'escola, s'ha convocat una concentració a favor del model d'immersió lingüística. La protesta serà aquest dilluns, 5 de setembre, a les 20h, a la Plaça Major d'Olot.

La convocatòria la ha realitzat amb caràcter d'urgència l'associació cultural GREDA, sobretot a través de missatges sms i a través de les xarxes socials. De moment, ja hi han mostrat suport Òmnium Cultural, el grup de percussió VanDalmogàvers, el projecte d'Olot Ciutat Educadora i el partit d'àmbit comarcal Alternativa per la Garrotxa, per bé que a Facebook hi ha confirmat l'assistència a la concentració algun regidor de l'equip de govern de l'Ajuntament (Josep Ferrés) i diverses personalitats de la ciutat.