El ball dels gegants d'Olot, en directe per Internet

La Garrotxa.info
01 de setembre del 2011
La regidora de Festes i l'alcalde d'Olot durant la presentació dels gegants 2.0 per les festes del Tura d'enguany.
La regidora de Festes i l'alcalde d'Olot durant la presentació dels gegants 2.0 per les festes del Tura d'enguany. | O.C
La regidora de Festes i l'alcalde d'Olot durant la presentació dels gegants 2.0 per les festes del Tura d'enguany. Foto: O.C

La possibilitat de veure en directe el ball dels gegants, nans i cavallets, el dia de la Mare de Déu del Tura (8 de setembre, 12 migdia), des de qualsevol racó del planeta amb accés a Internet, és una de les novetats d’enguany de la programació de Festes.

La transmissió en directe del ball de les emblemàtiques figures de la faràndula olotina es farà efectiva a través del web http://www.garrotxawebtv.cat.

Una altra incorporació remarcable de les Festes del Tura 2011 és una aplicació WAAP per a Iphone que permetrà saber què es fa i on en cada moment.

“El programa te’l deixes, el mòvil no”, va declarar la regidora de Festes, Mar Roca, en l’acte de presentació de dimarts passat als mitjans , en què a més es va posar especial èmfasi a l’Engeganta’t, iniciativa a través de la qual tothom que vulgui tindrà l’oportunitat de posar-se en la pell d’un geganter.

Alhora, l’alcalde Josep M. Corominas va voler fer una crida al civisme i a la celebració respectuosa de la festa major: “Malauradament, aquests dies no tothom està de festa. I per tant, convé que la celebració també tingui la seva mesura. Festa sí. Ara bé, civisme també”.
 
Arxivat a