Fira De Tot CAT a Girona

Diumenge, 6 de juny de 2010

1 / 13
El gerent de l'empresa Puck, que fabrica preservatius, Erik Wirdheim destaca que etiquetant en català potencien el mercat a Catalunya.
- Fotografies: Mireia Recasens/ACN
- Més informació
Fira De Tot CAT a Girona El gerent de l'empresa Puck, que fabrica preservatius, Erik Wirdheim destaca que etiquetant en català potencien el mercat a Catalunya.
Fira De Tot CAT a Girona Les instruccions d'ús dels preservatius suecs en català.
Fira De Tot CAT a Girona L'empresa Bcnclock ha creat el producte Cataclock que són rellotges amb l'hora catalana.
Fira De Tot CAT a Girona Amb la campanya 'Trempa amb seny' l'empresa sueca Puck que fabrica preservatius s'ha donat a conèixer a la fira 'De Tot Cat'.
Fira De Tot CAT a Girona La primera edició de la fira mercat 'De Tot Cat' reuneix fins a una setantena d'empreses que utilitzen el català en els seus productes.
Fira De Tot CAT a Girona L'estand Comicat.cat pretén potenciar la llengua catalana en el món dels còmics i durant el cap de setmana es pot gaudir d'exhibicions de com es fa un còmic.
Fira De Tot CAT a Girona Un grup de dibuixants de còmics catalans han fet un còmic col·lectiu a la fira 'De Tot Cat'.
Fira De Tot CAT a Girona Els redactors de Comiccat.cat mostre un dels productes que es pot trobar a l'estand de la fira mercat.
Fira De Tot CAT a Girona A la fira mercat s'hi poden trobar una setantena d'empreses que utilitzen el català en els seus productes.
Fira De Tot CAT a Girona La Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat mostra en un estand productes tecnològics que compten amb un menú en català com és el cas d'aquesta impressora.
Fira De Tot CAT a Girona La Secretaria de Telecomunicacions també mostra els terminals mòbils que tenen incorporat en el seu menú la llengua catalana.
Fira De Tot CAT a Girona La marca de sabates Camper també inclou el català en els seus productes com es pot veure en aquest calçat: 'Caminem, on t'agradaria anar avui?'.
Fira De Tot CAT a Girona La Laia és una nina que canta en català diverses cançons populars.
També us pot interessar veure fotos de:
Fira De Tot CAT, Girona, Fira, De Tot CAT, 2010, Català

Recerca feta gràcies a