S'ha de prohibir l'escolarització dels nens no vacunats?

 

Vots totals: 457

Comentaris: 9

Sí (324 vots)
No (112 vots)
Ni ho sé ni m'importa (21 vots)
S'ha de prohibir l'escolarització dels nens no vacunats?

COMENTARIS

Nens no vacunats
Albert R C, 19/04/2017 a les 23:50
+0
-0
No s'ha de prohibir l'escolarització però s'hauria de tractar de convèncer els pares de la responsabilitat que adquireixen
amb els seus fills i amb la resta d'alumnes.
Els nens no en tenen la culpa
Anònim, 19/04/2017 a les 22:09
+0
-0
M'esgarrifo quan veig nens sense vacunar per decisió dels seus pares. He tingut familiars amb seqüeles greus per la poleo i quan veig que ja no estan erradicades penso que és molt EGOISTA per part dels pares No vacunar als seus fills, ja que si tots fessim igual, com a societat no ens ho podríem permetre.
S'hauria de trobar una solució X escolaritzar aquests nens perquè ells no en tenen la culpa
No però...
Eveli, 19/04/2017 a les 21:36
+0
-0
Potser s'hauria de considerar que la vacunació sigui obligatòria, com es obligatori portar cadiretes adaptades per a nens al cotxe. S'està jugant amb la salut (i en alguns casos amb la vida) dels infants.
Pregunta exagerada !
Anònim, 19/04/2017 a les 20:04
+0
-0
La pregunta s'entén en el context d'aquests darrers dies però es una mica exagerada.
L'escolarització no es pot prohibir sota cap concepte!!!!!
Una altra cosa seria obligar a vacunar a tots els infants o, (com sembla que s'estudiarà) negar el servei de les llars d'infants públiques a nens no vacunats. Crec que sobre el tema de les escoles bressol cal tenir pressent que fins als 6 anys l'escolarització no es obligatòria, i que les escoles bressol a Barcelona no tenen places per tots al infants.
Ignorància
Anònim, 19/04/2017 a les 18:41
+0
-0
La ignorància i paranoia d'uns pocs, que prefereixen creure en les sucoses teories del complot de les farmacèutiques i l'engany constant del sistema per interessos ocults pot fer-nos retrocedir al l'època en què malalties ara oblidades feien estralls entre la població. Avui que tenim accés al coneixement, com mai abans hem tingut, sorprèn que hi hagi qui defugir informar-se i entendre el que la ciència ha contrastat i busqui explicacions insostenibles transmeses pel boca boca d'ignorants a més ignorant
Els activacunes viuen a costa dels que sí és vacunen.
Anònim, 19/04/2017 a les 18:21
+0
-0
ElS activacunes volen ignorar que les vacunes han gairebe erradicat moltes malalties que van afectar a gran part de la població mundial. Un risc d'efectes adversos estadístic sempre existirà en qualsevol tractament.
Visca l'autonomia
Anònim, 19/04/2017 a les 17:43
+0
-0
De veritat tots qui voteu la prohibició d'escolaritzar els nens no vacunats us heu parat a pensar que esteu fent? Jo sóc plenament provacunes però no es poden obligar. El pacient té dret a l'autonomia, ningú pot coaccionar-lo per a que prengui una decisió O un altre (no es pot obligar a vacunar, ni a tractar-se el VIH, ni a operar-se, ni a pendre l'antibiòtic que toqui...). Ell decideix lliurement, no siguem paternalistes. Prohibim a qualsevol metge no vacunat exercir? Prohibim a qui hagi fumat i no tingui un estil de vida saludable tenir accés al SNS? (Total ells s'ho han buscat per no fer allò que la medicina recomana...). No vacunar-se t'exposa a més infeccions però no t'ha de retallar drets...
No però...
Jude, 19/04/2017 a les 17:33
+0
-0
Els nens no vacunats no ho estan per decisió dels pares. Per tant, no han de pagar justos per pecadors. Tenen el deure i sobretot el dret d'estar escolaritzats. Però el qqu eno pot ser de cap de les maneres és que en cas que hi hagi un brot de qualsevol cosa,es facin quedar a casa els nens portadors del que sigui que estiguin vacunats, tal i com va passar a Olot. Això és una injustícia pels nens vacunats i pels pares que van decidir vacunar.
I si porten vel o creuetes
Anònim, 19/04/2017 a les 16:25
+0
-0
encara més!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.