Ús de cookies
ElsBolets.com utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies. Accepto
Notícia en PDF
Notícia en PDF

Tot a punt pel Bergabolet

35 parades d'alimentació, turisme i artesania ompliran la fira berguedana el proper cap de setmana

| Actualitzat el 28/09/2010 a les 11:11h
35 parades de productors agroalimentaris, agents turístics i artesans ompliran el Bergabolet, la fira micològica que es farà a Berga el cap de setmana vinent L'alcalde de la ciutat, Juli Gendrau, juntament amb els representants de Bergacomercial i el Consorci Cercs-Berguedà han presentat aquest dilluns el certamen, que compta com a novetat el Tast de cuina del bolet a càrrec de l'Associació d'Hosteleria i Turisme per celebrar el desè aniversari de la fira. Diumenge, el grup de percussió Trastukats connectarà la mostra amb la crema de la falla del bolet des del passeig de la Indústria fins al de la Pau.

L'alcalde de Berga, Juli Gendrau, ha presentat aquest dilluns la desena edició del Bergabolet assegurant que la fira, com a "punt de trobada", està "totalment consolidat", i l'ha situada al mateix nivell de les altres dues fires que es fan a la ciutat, la de maig i la de Santa Tecla. Gendrau ha afegit que la voluntat és que hi hagi varietat en l'oferta, amb l'objectiu de convertir Berga en la "capital del bolet" aquell cap de setmana.

Enguany, la fira comptarà amb 15 productors agroalimentaris, entre els quals n'hi ha 12 del Berguedà. Això suposa 3 productors més de la comarca que l'any passat. També hi haurà 8 parades d'establiments turístics, principalment del Berguedà, i 12 artesans que provenen d'altres llocs i ofereixen diversos tipus de productes.



Per la seva banda, el gerent del Consorci de Formació i Iniciatives Cercs-Berguedà, Eduard Barcons, ha anunciat la presentació del pèsol negre com a producte del Berguedà que es farà a la fira, assegurant que "era interessant aprofitar l'altaveu que representa Bergabolet". Alhora, ha valorat el maridatge que es farà entre els productes agroalimentaris de la fira i els vins de la Denominació d'Origen Pla de Bages, iniciativa que es va començar a impulsar l'any passat.
Notícia en PDF
Notícia en PDF

FEU EL VOSTRE COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Grup Nació Digital
Des de maig de 1996
Editorial: SCG Aquitània SL
Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Amb la col·laboració de: