Autor/a
Iolanda Fresnillo

Iolanda Fresnillo

Activista contra el deute

Llicenciada en Sociologia. He treballat durant més de 15 anys com a investigadora i consultora sobre deute, desenvolupament, finances responsables, polítiques públiques i dinàmiques comunitàries. Activista contra deutes il·legítims i per la justícia política, social i econòmica.

25/02/2022

(No) Entendre la guerra

«El poble és el que posa les morts, les ferides, les famílies trencades, les refugiades, la por. Les vostres guerres, les nostres morts»

11/02/2022

El calendari escolar, cap a un nou paradigma

«Calen més i millors recursos a les escoles, però també en l’àmbit de les extraescolars, perquè els espais d’esports, lleure i oci també són altament formatius»

28/01/2022

Saber llegir el context

«No es tracta de ser catastrofista, però no pinten les coses per anar tirant coets ni aixecar castells a l’aire»

27/05/2020

Plou sobre mullat, però ens en sortirem

«Us convidem a regar juntes un camp fèrtil d'alternatives i propostes per a que, efectivament, ens en sortim, però ho fem amb una societat més justa i amb vida digna per a tothom»

20/03/2020

​Mesures excepcionals

«La lletra petita rere les mesures excepcionals anunciades es queda molt curta davant la devastadora excepcionalitat de la crisi del coronavirus»

06/02/2020

I si (no) podem ser lliures?

«Cap país pot ser lliure si la seva gent no pot viure lliure de pobresa, d'exclusió i de desigualtats»

09/01/2020

Promeses incomplertes

«Poca per no dir gens de confiança en què la ja famosa taula de diàleg ens pugui garantir el que realment volem moltes de les catalanes»

25/10/2018

La insuportable impunitat de la banca

«Necessitem un altre sistema financer. Una banca que no només no enganyi. Una banca que es centri en la funció de gestionar l’estalvi tot aportant recursos a l’economia»

27/09/2018

#EnsVolemVives

«Hem de poder disposar dels recursos, econòmics, materials, humans i judicials, per protegir i reparar les víctimes de violència masclista»

13/09/2018

«Titulitis»

«Hem de protegir les nostres universitats com el que haurien de ser: no màquines de produir títols, sinó espais per a la creació i el foment del coneixement»

El més llegit