coca
21/06/2020
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
20/06/2020
Us expliquem què necessiteu per fer les postres per excel·lència de la revetlla
16/06/2020
El gremi es mostra optimista gràcies al final de l'alerta sanitària
22/06/2019
La xifra és un 3% superior a la de l'any passat, perquè la festivitat cau al final s'un pont de tres dies
21/06/2019
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
15/06/2017
Un estudi compta el nombre d'establiments que hi ha a cada ciutat i fa la mitjana per cada 1.000 habitants | Tavertet, Forés, la Selva de Mar i Port de la Selva també lideren la llista a Catalunya
23/06/2015
El Gremi de Pastissers en preveu vendre 1,6 milions d'unitats
23/06/2014
Redacció Osona.com
Un pastisser mostra en aquest vídeo l’elaboració de les coques de fruita i de crema
23/06/2013
Osona.com
Recepta d’un dels ingredients més tradicionals de la revetlla
13/03/2013
Ripollès Desenvolupament mostrarà els seus serveis i promocionarà els productes agroalimentaris de la comarca
23/06/2010
DiaridelaCrisi.cat
La crisi modifica la quantitat dels hàbits | La majoria de petards que esclataran per la revetlla seran xinesos
15/10/2009
És el primer producte creat per l'Associació de Petits Elaboradors Agroalimentaris
Pàgina 1 de 0