El DARP ha publicat la darrera actualització de l’Observatori de l’agricultura i l’alimentació ecològiques, que recull l’evolució d’aquesta producció des de l’any 2000 | Agricultura paga l'ajut per a la ramaderia ecològica de l'any 2016
L'Associació Producte del Ripollès posa en marxa el certamen amb la col·laboració de l'Aula de Cuina i l'Agència de Desenvolupament del Ripollès | Els concursants poden presentar un màxim de tres receptes
La companyia ha comprat les instal·lacions de l'antiga fàbrica d'Embotits Monts amb l'objectiu d'ampliar la capacitat productiva de la firma | L'Ajuntament aplaudeix l'anunci i creu que demostra que "la capacitat d'atracció" del municipi
Els carnissers posen en qüestió que es compari la carn processada amb substàncies com el tabac | Assenyalen que no es té en compte l'efecte de la dieta mediterrània
El Consell Comarcal abandona el projecte per crear una cuina comuna al polígon de Niubò (foto) per l'hospital i les escoles del Ripollès. Enric Pérez ho atribueix a la manca de disponibilitat pressupostària i al “rebombori” creat en transcendir la notícia