El CB Campdevànol pot dedicar una victòria a Mercè Guix

La UE Ripoll i el FS Sant Pau també van guanyar

Redacció
30 de novembre del 2009
El Club Bàsquet Campdevànol va poder dedicar dissabte la victòria a Mercè Guix, alma mater de l'esport al municipi i que va morir el passat dilluns. El club es va afegir esportivament a l'Ajuntament de Campdevànol que la nit abans l'havia nomenat filla predilecta del municipi. A més no es va tractar d'una victòria qualsevol ja que va ser contra el líder, el Zona Pi Vilablareix per un clar 84 a 68. Amb aquest resultats els campdevanolencs mantenen la tercera posició amb un balanç de 6 a 4.

A Segona Catalana la UE Ripoll va aconseguir una important i clara victòria contra el Fontajau per 94 a 82. Els ripollesos es recuperen progressivament del mal inici del campionat i ja són vuitens amb un balanç de 5 a 6. El Fontajau era a més un rival directe amb el qual compartien classificació abans del matx.

En canvi les noies del club no van poder completar un gran cap de setmana en el món del basquetbol ripollès ja que van perdre per un ajustat 48 a 46 a Cassà de la Selva. Es tracta de la tercera derrota en deu partits però mantenen la tercera posició.

Finalment en futbol sala el FS Bar Casal Sant Pau va aconseguir la segona victòria de la temporada a Banyoles per 1 a 2.

Bàsquet
Segona Catalana
(Grup 3)
UE Ripoll 94 - Fontajau 82

Campionat Territorial (Grup 1, fase prèvia)
CB Campdevànol 84 - Zona Pi Vilablareix 68

Tercera Territorial Femenina (Grup 1)
FD Cassanenc 48 - UE Ripoll 46

Hoquei Patins
Primera Catalana

HC Ripoll (partit ajornat)

Futbol Sala
Divisió d'Honor

CFS Campdevànol i FS Comforsa Ripoll (competició aturada)

Divisió Territorial

FS Comforsa Ripoll B i Ripoll Sant Joan (competició aturada)

Preferent Catalana
(Grup 4)
Banyoles 1 - FS Bar Casal Sant Pau 2