Tres nous plans d'ocupació a Ribes

Els contractes són de 3 mesos

Redacció
17 de novembre del 2009
Els plans d'ocupació permetran contractar durant tres mesos a tres persones. L'Ajuntament de Ribes ocuparà dues persones en la recuperació de les fonts del municipi mentre que el Patronat de Turisme de la Vall de Ribes en destinarà una tercera al projecte D-ruta, de promoció turística a partir de guies interactives.

Dues persones per recuperar les fonts
L'ajuda del Departament de Treball permetrà ocupar durant tres mesos dues persones en la recuperació de les fonts de Ribes. Els operaris dependran de la brigada i col·laboraran en un projecte d'arranjament d'aquests elements del patrimoni de l'aigua i que en els darrers mesos s'està promocionant com a recurs turístic. La subvenció cobreix el 100% del cost dels contractes.

A més, i per tercer any consecutiu, el Patronat de Turisme de la Vall de Ribes ha rebut una subvenció de Treball per un pla d'ocupació. Es contractarà durant tres mesos una persona per participar en la consolidació de les rutes interactives, el projecte D-ruta. El sistema inegra noves tecnologies interactives com les PDA i els GPS per a la gestió i promoció i difusió dels recursos turístics de la Vall de Ribes.