Victòria d'Aleix Fàbregas a la Duatló de Vallfogona

La basca Eizmendi es va imposar en categoria femenina

09 de novembre del 2009
Duatló de Vallfogona
Duatló de Vallfogona | Triatlo.org

El ripollès Aleix Fàbregas, del Club Triatló Sant Joan de les Abadesses, va guanyar la setena edició de la Duatló de Muntanya de Vallfogona de Ripollès. Fàbregas va arribar a la meta amb un temps de d'1 h 50' 50'' mentre que el segon classificat, Ricard Calmet, ho va fer a 2' 18'' del guanyador. Va completar el podi Rafael Parés (CN Reus Ploms) a quasi 4 minuts i mig de Fàbregas.

En categoria femenina la victòria va ser per la basca Isabel Eizmendi (Cerrr Strands Triathlon) amb un temps de 2 h 25'' 50''. Van completar les posicions d'honor Mercè Tusell (CN Reus Ploms) i Martina Fuster.

La prova de Vallfogona va servir per obrir la temporada 2010 de duatlons. Va ser un èxit de participació i amb vora de 200 duatletes es va el record de la competició.