Governació signarà divendres amb Pardines el programa Viure al Poble

La inversió és de 821.000 euros cofinançants pel FEDER i Governació

Redacció
05 de novembre del 2009
Pardines
Pardines | Patronat de Turisme de la Vall de Ribes

Pardines rebrà una injecció de 821.000 euros. Foto: Vallderibes.cat

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, signarà aquest divendres amb l’alcalde de Pardines, Esteve Perpinyà,  el conveni per impulsar el projecte seleccionat del programa Viure al Poble.
 
El projecte de Pardines suposarà una inversió total de 821.000 euros al municipi i serà cofinançat pel Departament de Governació i el Fons europeu de desenvolupament regional (Feder) amb 424.327 euros per adequar el centre emmurallat del nucli antic emmurallat i l’espai d’interès natural de la Serra Cavallera.
 
Abans, a les 10.30 hores, Oliveras, acompanyat de l’alcalde de Queralbs, Genís Coll, visitarà diverses obres d’aquest municipi  finançades amb el Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) com per exemple la zona ludicoesportiva que rebrà 300.000 euros de Governació.
 
Viure al Poble és un programa del Departament de Governació i Administracions Públiques destinat a afavorir l’activitat econòmica i les iniciatives emprenedores que permetin la dinamització i el desenvolupament dels municipis amb menys de 2.000 habitants.