La vedella del Ripollès a les Fires de Girona

per Redacció, 4 de novembre de 2009 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de novembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Pep Nogué va impartir un "xou culinari" basat en la carn del vedella del Ripollès. Foto: CRD


El Ripollès continua promocionant arreu els seus productes agroalimentaris. En aquest sentit l’Associació de Ramaders del Ripollès amb el suport del Consorci Ripollès Desenvolupament van mostrar l'excel·lència de la carn de Vedella de Ramaders del Ripollès a l’estand de l’empresa Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), el passat dia 30 d’octubre en el marc de la Fira de Sant Narcís de Girona.

La promoció de la carn de vedella de qualitat de la comarca va prendre forma de "xou de cuina" i degustació a càrrec del conegut assessor gastronòmic Pep Nogué. Nogué va cuinar en directe diverses peces d’aquesta carn de vedella i després tothom la va poder degustar.

 

Participació