La vedella del Ripollès a les Fires de Girona

Redacció
04 de novembre del 2009
Pep Nogué
Pep Nogué | CRD

Pep Nogué va impartir un "xou culinari" basat en la carn del vedella del Ripollès. Foto: CRD

El Ripollès continua promocionant arreu els seus productes agroalimentaris. En aquest sentit l’Associació de Ramaders del Ripollès amb el suport del Consorci Ripollès Desenvolupament van mostrar l'excel·lència de la carn de Vedella de Ramaders del Ripollès a l’estand de l’empresa Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), el passat dia 30 d’octubre en el marc de la Fira de Sant Narcís de Girona.

La promoció de la carn de vedella de qualitat de la comarca va prendre forma de "xou de cuina" i degustació a càrrec del conegut assessor gastronòmic Pep Nogué. Nogué va cuinar en directe diverses peces d’aquesta carn de vedella i després tothom la va poder degustar.