Itinerànnia ja té mapa

Recull els 1.100 km de la xarxa al Ripollès

per Redacció, 2 de novembre de 2009 a les 17:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de novembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La xarxa Itinerànnia ja té el seu mapa topogràfic del Ripollès després de la publicació dels de la Garrotxa i l'Alt Empordà. La setmana passada el van presentar el director de l’Editorial Alpina, Josep Maria Musachs; la vicepresidenta del Consorci Ripollès Desenvolupament, Maria Carme Freixa; el Conseller Comarcal de Turisme, Francesc Paret, i la coordinadora del projecte, Adriana Ramon.

L'objectiu principal del projecte ha estat crear una xarxa que connectés els principals camins antics del Ripollès, la Garrotxa i l'Alt Empordà multiplicant les possibilitats de la descoberta de rutes, així com la recuperació del patrimoni natural, els recursos històrics i la valoració del propi entorn, per tal d'oferir un producte turístic de qualitat basat en el senderisme.

La guia recull en un mapa topogràfic els 1.100 km de la xarxa al Ripollès. Itinerànnia té un global de 2.500 quilòmetres entre les tres comarques. El mapa es vendrà a un preu de 10,50 euros.

- Característiques tècniques del mapa (pdf)

 

Participació