Un Figueres conservador s'emporta els tres punts de Camprodon (1-2)

Els figuerencs consoliden el seu liderat i avantatgen amb quatre i cinc punts el Ripoll i el Camprodon respectivament

01 de novembre del 2009
Un Figueres conservador s'emporta els tres punts de Camprodon (1-2) | Adrià Costa

La UE Camprodon no ha aconseguit assaltar el liderat aquesta tarda contra la Unió Esportiva Figueres. Els empordanesos han fet bo un plantejament conservador i efectiu. Els camprodonins s'han avançat amb un gol de Martí que ha aprofitat el rebuig d'un panal fallat per Sala al minut 12. Poc abans de la mitja part, al minut 42, el Figueres ha empatat. I als cinc minuts de la represa han aconseguit el segon i definitiu gol.

A partir d'aquí el líder de Primera s'ha tancat a darrera per defensar els tres punts. Amb la victòria el Figueres en suma 18 i avantatja en quatre punts el Ripoll (tot i que té un partit menys) i en cinc el Camprodon.

Els camprodonins només perden una posició a la taula i són cinquens en 12. Amb els mateixos punts hi ha el Tossa i el Vilamalla.