El cementiri a punt per honorar els difunts

Continua la millora de l'equipament municipal

Redacció
30 d'octubre del 2009
Cementiri de Ripoll
Cementiri de Ripoll | Arnau Urgell

Eudald Casas i Carles Mauri al recinte de Sant Eudald del cementiri de Ripoll. Foto: Arnau Urgell

A l'entorn de Tots Sants els cementiris tenen la major afluència de l'any. Per aquest motiu l'Ajuntament de Ripoll considera que es un bon moment de recopilar les diverses millores realitzades al llarg de les darreres setmanes per tenir-ho tot a punt per honorar la memòria dels difunts. Aquest dijous el regidor d'Urbanisme i Barris, Eudald Casas, i el responsable de Pompes Fúnebres del Ripollès, Carles Mauri, van presentar tasques de millora per valor d'uns 30.000 euros.

Casas va destacar que el cementiri “ha tingut un canvi molt significatiu en els darrers anys” tant a nivell de nínxols com de les teulades però especialment dels carrers. Les actuacions més destacades d'aquest 2009 han estat la reparació de diversos murs, pintar els edificis de nínxols de la via Sant Eudald -no s'havia fet des de la seva construcció-, la rehabilitació de l'edifici de l'ossari, el repàs de la teulada del recinte de Sant Domènec i el repintat dels recintes de Santa Maria i Sant Domènec.

De cara el 2010 es preveu fer un tancament complet del perímetre del cementiri, arranjar la via A amb formigó (és la única que encara és de terra) i renovar les teulades de la via A i Sant Pere.

- Nota de premsa de l'Ajuntament de Ripoll