El Ripollès ja té coca

És el primer producte creat per l'Associació de Petits Elaboradors Agroalimentaris

Redacció
15 d'octubre del 2009
Coca del Ripollès
Coca del Ripollès | Arnau Urgell

La Coca del Ripollès ja és una realitat. Foto: Arnau Urgell

La Fira de Santa Teresa ha estat l'escenari escollit per presentar en societat la Coca del Ripollès. Es tracta del primer producte creat per l'Associació de Petits Elaboradors Agroalimentaris en col·laboració amb el Consorci Ripollès Desenvolupament.

És una iniciativa conjunta de sis forns i fleques de la comarca (Ca la Carme de Campdevànol, Sant Jaume i Robiró de Ribes de Freser, Can Salvar i Bassaganya de Sant Joan; i Can Xic de Vilallonga) i que només es vendrà en aquests establiments al preu de sis euros. Mari Àngels Robiró explica que cada forn va presentar una proposta i van escollir la millor. "Té un gust molt característic per la presència de canyella i matafaluga" afegeix. I realment, és bona de veritat.

L'associació, creada el març de 2009, està formada per forners, pastissers, productors de llet i elaboradors de productes làctics.