La FES inaugura el primer curs amb Ramon Vilardell com a president

L'expresident Francesc Solà impartirà la lliçó inaugural

Redacció
14 d'octubre del 2009
Francesc Solà i Ramon Vilardell
Francesc Solà i Ramon Vilardell | FES
La Fundació Eduard Soler (FES) celebrarà aquest divendres a les dotze del migida l'acte inauguració del curs acadèmic 2009-2010 de l'Escola del Treball del Ripollès (ETR). Serà el primer curs encapçalat per Ramon Vilardell que va succeir en el càrrec de president a l'economista Francesc Solà (foto) el passat mes de juliol.

El relleu es va anunciar com continuista i de fet el mateix Francesc Solà serà l'encarregat d'impartir la lliçó inaugural. En l'acte es farà especial èmfasi en les estades a l’estranger després que cinc alumnes del centre hagin realitzat una estada de tres setmanes a una escola de formació professional de Verden (Alemanya). Un dels alumnes explicarà la seva experiència. També hi intervindran l'alcaldessa de Ripoll, Teresa Jordà, i la directora de Formació de la FES, Anna Mates.

L'Escola del Treball compta aquest any amb més de 50 alumnes matriculats de cicles formatius de grau superior, i més de 50 en el curs de preparació de les proves d’accés a grau superior. La principal novetat d'enguany és l'adaptació del cicle de Manteniment d'Equips Industrials, que s'afegeix a l'oferta de Mecatrònica que s'ofereix conjuntament amb la Universitat de Vic (UVic).


Encaixada entre Francesc Solà i Ramon Vilardell per mostrar el relleu al capdavant de la FES. Foto: FES