Embotits Monts i el Forn Mas Palou, a la Fira Anuga de Colònia

És el saló d'alimentació més important del món

per Redacció, 9 d'octubre de 2009 a les 10:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Forn Mas Palou serà a Colònia. Foto: Forn Mas Palou


Embotits Artesans Monts de Sant Joan de les Abadesses i el Forn Mas Palou de Ripoll seran del 10 al 14 d'octubre a la Fira Anuga de Colònia (Alemanya). Formaran part dels estands organitzats pel Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), a través de l'empresa pública Promotora d'Exportacions Catalanes (PRODECA).

 
Anuga es considera el saló mundial de l'alimentació més important, i té lloc amb una periodicitat bianual. Convoca operadors de tots els continents, i destaca la presència de visitants professionals dels diferents països europeus. Així, la previsió és que visitin el recinte més de 165.000 compradors de 175 països, a la recerca de noves tendències de mercat, avanços, i productes. Cal destacar que Anuga esdevé, cada dos anys, l'aparador de les innovacions en producció alimentària, amb 6.607 expositors de 95 països, en l'edició anterior, dividits per especialitats. Agrupant l'oferta s'assoleix especialitzar encara més el major esdeveniment del món alimentari.


Per aquests motius, en cada edició s'organitza dos estands de Catalunya: un al pavelló d'alimentació general, i un altre al dels carnis, per l'especial rellevància d'aquest sector al nostre país. S'han seleccionat deu empreses entre els quals les dues del Ripollès.


Empreses de l'estand carni
Embotits Espina SAU / embotits / Vic (Osona)
Embotits Artesans Monts SL / embotits / Sant Joan de les Abadesses (Ripollès)
Productos Valent, SA / embotits / Girona (Gironès)
Girona Foods / embotits / Girona (Gironès)
Juan Aulet Torrent, SL / embotits / Angles ( la Selva )
Sucesores de J. Pont, SA / embotits / Hostalets de Balenya (Osona)

Empreses presents a l'estand multiproducte
Forn Mas Palou / carquinyolis / Ripoll (Ripollès)
Xop Foods / bolets i derivats / Juneda (les Garrigues)
Europastry / pa i brioxeria congelada / Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)
Productos Grau, SA / fruits secs / Barcelona (Barcelonès)

 

Participació