El president Montilla visita divendres el desdoblament de la C-17

Visitaran els túnels de la variant del Bisaura, recentment perforats

Redacció
08 d'octubre del 2009
José Montilla a Aigüestortes
José Montilla a Aigüestortes | ACN

José Montilla en una imatge d'arxiu. Foto: ACN

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, visitarà aquest divendres, 9 d’octubre, les obres de desdoblament de la C-17, a l’alçada de Montesquiu, on recentment s’ha completat la perforació de dos túnels. En el tram de la variant del Bisaura, els nous túnels se situen paral·lels als actuals.
 
El president arribarà al túnel de Ginestet a les 5 de la tarda. Acompanyat per Nadal, i pel president de Gisa, Xavier Casas, farà una passejada pel tram en obres, on rebrà explicacions sobre plafons de l’estat dels treballs. A continuació, el president pronunciarà un parlament.
 
Les obres de desdoblament de la C-17, que es van iniciar l’octubre de 2006, abasten una longitud de 25,3 quilòmetres. D’aquests, un tram de 8,5 quilòmetres, corresponent a la variant de les Masies de Voltregà, està en servei des de juny de 2008. Actualment, estan en execució les obres d’ampliació de la carretera fins a Ripoll que cobreixen la resta de tram, de 16,8 quilòmetres.

Galeries de fotos del desdoblament de la C-17
- Visita de Joaquim Nadal a Sant Quirze de Besora
- Inici de les obres a Orís