Televall a Brusel·les

Presenten el projecte T-Seniority, per fer arribar a Internet a la gent gran

Redacció
06 d'octubre del 2009
T-Seniority
T-Seniority | Fundació Televall

Presentació del T-Seniority a Ribes de Freser. Foto: Fundació Televall

La Fundació Televall participa a Setmana Europea de les Regions i les Ciutats que se celebra a Brusel·les del 5 al 8 d'octubre a Brussel·les. Gaspar Tarrida, secretari de Televall, intervindrà al taller “Regional Innovation addressing ICT and demographic change” centrat en la innovació en el camp de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per combatre l'envelliment de la població a la societat actual. Tarrida explicarà l'experiència del projecte europeu T-Seniority, que pretén acostar Internet a la gent gran mitjançant la televisió i la consola Wii.   

Televall forma part del projecte liderat al nostre país per l'empresa de telecomunicacions Eurona. Els socis del Consorci Europeu T-Seniority són empreses privades, administracions públiques i entitats d'atenció a la gent gran de set estats de la Unió Europeu. En cada cas es tira endavant una prova pilot per avaluar la futura sortida al mercat dels productes i serveis de T-Seniority.

També presents a la 8a Diada de les Telecomunicacions
La Fundació Televall, concretament el seu director Albert Pujol, també va ser present a la vuitena Diada de les Telecomunicacions a Catalunya que es va celebrar el passat 29 de setembre al Cosomocaixa.

Pujol va participar a la taula “La proliferació de les ciutats digitals” juntament amb Ramon Fons, president de la Fundació Aplicació; Joan Carles Lluch, director de Neapolis; Artur Serra, director adjunt de la Fundació 12CAT; Ramon Segarra, director d'Infraestructures de 22@ i Miquel Matavacas, cap de l'Àrea de la Societat de la Informació de Localret. El moderador de la taula va ser el director general de la Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Josuè Sallent.

Així mateix l'acte va servir per presentar fora de la comarca la Televan, l'aula mòbil de formació en TIC que es desplaçarà a tots els racons del Ripollès i la Cerdanya.


La Televan al Cosmocaixa de Barcelona. Foto: Fundació Televall