El Ripoll s'emporta el derbi contra el Camprodon (1-0)

27 de setembre del 2009
Derbi Ripoll-Camprodon
Derbi Ripoll-Camprodon | Arnau Urgell
El Ripoll i el Camprodon s'han enfrontat aquest tarda en la tercera jornada del grup 1 de Primera Regional. El partit ha acabat amb victòria local (1-0) després d'un gol de Jordi Viñas a la sortida d'un còrner al minut 30 de la primera part.

Jordi Viñas remata amb el cap l'únic gol del partit. Foto: Arnau Urgell

El Ripoll ha estat el just vencedor del segon derbi de la temporada a la Primera Regional. Després d'un inici marcat per dues oportunitats del Camprodon -una de les quals claríssima- els locals s'han tret les son de les orelles. Després d'una triple ocasió -producte d'una falta i dos còrners- els ripollesos s'han avançat mitjançant Jordi Viñas al minut 30.

A la represa el Camprodon s'ha obert però els locals no han sabut aprofitar diversos contraatacs per sentenciar el partit. A mesura que passaven els minuts, els camprodonins veien més possible empatar però en prou feines han xutat una vegada a porta després d'una falta originada en una pèrdua de pilota de la defensa local. En el temps de descompte el Camprodon ha redoblat la seva pressió i ha tingut una doble ocasió molt clara. Amb el temps esgotat (minut 95) i després de treure un còrner un jugador del Camprodon ha rematat amb la mà. Malgrat marcar l'àrbitre l'ha caçat i ha anul·lat el gol.

Aquesta ha estat la darrera acció d'un partit que ha certificat la primera victòria de la temporada del Camprodon que suma quatre punts en tres partits. El Camprodon per la seva banda porta tres punts i ha perdut els dos derbis que ha disputat.