Resultats del cap de setmana poliesportiu

Cara i creu a la Festa Major de Campdevànol: victòria en bàsquet, derrota en futbol | En futbol només guanyen els de la Vall de Camprodon

Redacció
20 de setembre del 2009
UE Campdevànol
UE Campdevànol | UE Campdevànol

El Campdevànol encara no coneix la victòria. Foto: UE Campdevànol

Només guanyen els de la Vall de Camprodon
Cap equip del Ripollès destaca al capdavant de les classificacions de les competicions de futbol. I és que ls que havien guanyat a la primera jornada, aquest cap de setmana han perdut. És el cas de l'Abadessenc que s'ha endut un seriós correctiu de la seva visita a Salt (4-1). Tot i avançar-se amb un gol de Coma, els de Sant Joan arribat a la mitja part amb derrota al marcador després de dues dianes de Cardoso. La segona part ha estat cap-i-cua pels del Gironès amb gols a l'inici (47') i al final (90').

El cas contrari és el Camprodon. Després de perdre en el debut contra l'Abadessenc aquest cap de setmana ha sumat els tres punts a casa amb el Bescanó (1-0). La victòria s'ha certificat quan mancaven cinc minuts per acabar el partit amb el gol de Quetxa. A la tercera jornada disputaran el segon derbi de la temporada al camp del Ripoll, un equip que encara no coneix la victòria. Els ripollesos no han passat de l'empat a zero a Vilamalla. Amb aquest resultat només sumen un punt de sis possibles.

A Segona, el Campdevànol encara no ha sumat ni cap punt ni ha marcat. En plena Festa Major no va poder donar una alegria a la fidel afició després que el Vall del Ges es va imposar per 0 a 2. Els gols dels osonencs van arribar a la segona part. A Tercera Regional el Vilalonga de Ter va confirmar el bon cap de setmana dels equips de la Vall de Camprodon i es va imposar per un claríssim 5-1 a l'Argelaguer -que la setmana passada ja se'n va endur quatre del Ripoll B-. El filial dels ripollesos però, no va fer bo la victòria de la setmana passada a domicili i va perdre a casa per 1 a 2 amb la Penya Esportiva Montagut.

Bons debut de l'HC Ripoll i el CB Campdevànol
En la jornada poliesportiva destaca el bon inici de l'Hòquei Club Ripoll que es va imposar al Club Patí Olot per 5-6. En bàsquet, el CB Campdevànol va vèncer al Palau Sacosta (84-68) en el seu retorn a la competició oficial després de dos anys sense jugar-hi mentre que la UE Ripoll va rebre un sever correctiu a Quart, on va perdre de vint-i-cinc de diferència (85-60).

Resultats

Futbol

Primera Regional (Grup 1)
Camprodon 1 - Bescanó 0
Vilamalla 0 - Ripoll 0
Salt 4 - Abadessenc 1

Segona Regional
(Grup 5)
Campdevànol 0 - Vall del Ges 2

Tercera Regional(Grup 27)
Vilallonga de Ter 5 - Argelaguer 1
Ripoll B 1 - Penya Esportiva Montagut 2

Bàsquet
Segona Catalana
(Grup 3)
Quart 85 - Ripoll 60

Tercera Teritorial (Grup 1)
Campdevànol 84 - Palau Sacosta68

Hòquei Patins
Primera Catalana

Olot 5 - Ripoll 6

El futbol al Ripollès per Internet

Grup 1 de Primera Regional. Resultats, classificacions i calendari (Futbolcatalunya.com).
Grup 5 de Segona Regional. Bloc amb resultats, pronòstics i golejadors.
Tercera Regional.Resultats i classificacions grup 27 (FCF).